Ennek a weblapnak a célkitűzése az, hogy támohgatást kapjanak azok, akik szeretnék elsajátítani az Excel használatát. Ha lépésről-lépésre végig haladnak a tananyagok leckéin, akkor az egyes tananyagok elvégzése után megfelelő módon tudják majd ellátni a munkahelyükön felmerülő feladataikat. Mindehhez azon kívül is szándékomban van segítséget adni, hogy a leckéket ingyenesen haszálatba vehetik azok, akik regisztrálnak a webhelyre. A regiszráció nem jár semilyen kötelezettséggel. A támogatásnak azonban több módja is van.

A tanuás támogatása

Természetesen a tananyagok nem fedik le a teljes ismereteket amire a felhaználóknak szüksége lehet. Felmerülhetnek olyan egyedi feladatok, kérdések amelyekre a tananyagok leckéi nem adnak választ. Ilyen esetekben tegyünk fel kérdést. a kérdésekre igyakszem rövid időn belül válaszolni. A válaszok az esetek nagy részében videók elkészítésével és minta dokumentummal történik. Ehhez csak az alábbi űrlapot kell kitölteni. Ha lehet, akkor a kérdéshez csatoljanak egy leegyszerűsített minta munkafüzetet.

Kérdés űrlap megjelenítése
Az ön neve(*)
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
A válasz során ezzel a névvel fogom Önt megszólítani.
Az ön email címe(*)
Ez az e-mail cím hibás
Erre az email címre küldőm az értesítést.
Az ön kérdése(*)
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Ebbe a szövegdobozba írja le a kérdését.
Fájl feltöltés
Invalid Input
Tölts fel egy egyszerű mintát amiben bemutatod a problémát
Nem vagyok robot(*)
Invalid Input
Válaszoljon a kérdésre. Ezzel igazolhatja, hogy nem egy automata küldi a kérdést.
Elküldöm

Visszajelzés a weblapról

Azok, akik haszálták, vagy haszálják a weblapot, minden bizonnyal kialakították a véleményüket a tanulási eszközökről, a weblap szolgáltatásáról. Ők azzal támogathatják a további miunkámat, ha megosztják velem a véleményüket, elmondják a jabbítást támogató ötleteiket. A visszajelzés űrlap csak a regisztrált felhasználók érhetik el! A használatához előbb be kell jelentkezni!

 

Webhely üzemeltetés

Őszintén szólva ennek a webhelynek a létrehozásával az volt az elképzelésem, hogy afféle távoktatási portált hozok létre. Eredetileg az is a terv része volt, hogy ebből némi bevételre tegyek szert. Az első időkben a tananyagokat csak némi (kevéske) pénz befizetése után lehetett elérni. Ebben az időszakban teljesen feleslegesnek éreztem a weblap üzemeltetését, mert senki nem gondolta úgy, hogy megér egy kevéske pénzt az, hogy igénybe vegye ezt a szolgáltatást. Miután rákerestem a hasonló távoktatási webhelyekre a kereső azonnal felkínálta azt, hogy ingyenes online Excel tanfolyam. Rá kellett jönnöm arra, hogy szinte mindnki ingyenes tanfolyamokat keres. Bár én azt gondoltam, hogy a leckék elkészítése, a videók összeállítása ugyyan munka befektetéssel jár, de ezt rajtam kívül senki nem így gondolja.

A tapasztalatok alapján átváltottam ingyenes üzemmódra. Ha lehet ez még rosszabb colt. Még így sem akadt érdeklődő a munkám iránt. Aztán úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele, saját hobbinak tekintve a befektetett munkát tovább szerkesztettem a tananyagokat. Ettől kezdve az játékká vált a számomra. A bevételt tekintve még rosszabb lett a mérleg. Nem, hogy bevételt nem hozott a játékom, de kiadást igen. Ugyanis az, hogy webhelye legyen valakinek, ahhoz bérelni kell a tárterületet. Jelenleg ott tartuink, hogy az, hogy a weblap van nekem kerül pénzbe. Gondoltam lehetőséget asdok a mwebhely hasznáélóinak arra, hogy támogassák a webhely kiadásait. Aki akar, a saját lehetőségeinek megfelelően támogathatja a webhely fentartását annyival amennyit neki megértek a tananyagok.

Webhely fenntartás támogatása

Webhely támogatás

Online támogatás

Use this form to make an online donation. If this is for something specific, please note that in the comment box

A támogató adatai

Támogatási adatok

Ft
Paypal